The Blue Lagoon – Snorkeltur

Alle steder på Cypern bliver der reklameret med, at man kan snorkle med havskildpadder. Hvis man er heldig sågar delfiner. Det tror jeg dog, at man skal tage med et stort gran salt. Ikke desto mindre valgte vi alligevel at tage med en bådtur til den blå lagune, hvor vi gerne ville snorkle. Der er mange bådture, man kan vælge imellem, og der er alt ligefra partybåde til de mere stille ture. Vi valgte den stille tur, og det fortryder jeg ikke. Alt for mange mennesker var stuvet sammen i partybådene.

Du må ikke snyde dig selv for en tur til The Blue Lagoon. Vandet er krystalklart og selv på mange meters dybde kan du tydeligt se havbunden.

Sejlturen dertil er smuk, og du kommer forbi mange af Cyperns smukke klippegrotter. Du sejler bl.a. forbi Love Bridge, som du nu får mulighed for at se fra en anden vinkel.

Båden gyngede en del, så er du ikke søstærk, bør du overveje, hvad du så skal gøre. Når du først er fremme ved lagunen, får du udleveret snorkeludstyr og svømmevest (til børnene). Nu er det ellers med at give den gas. Sørg for at have godt med drikkevarer, solhatte og solcreme med. Solen bager mere end man lige regner med. Du kan købe forfriskninger på båden.