Minicruise til Oslo og 3 nætter i København

Budget: ca. 4000 kroner : 2 nætter ombord på Pearl Seaways + 3 nætter på Steel House Copenhagen i København.inkl. morgenmad på færgen.

Vi bestilte et minicruise til Oslo i efterårsferien 2021. Vi er en familie, der elsker at sejle og være på havet, så det skulle næsten prøves. Jeg vil sige med det samme, at sådan et cruise ikke er en billig omgang. Maden ombord sælges til overpriser, og det skal man være forberedt på. Vi kombinerede minicruiset med et efterfølgende ophold på det meget skønne Steel House Copenhagen, hvilket var en oplevelse i sig selv. Opholdet i København kan du læse om længere ned på siden.

Rejseplan

Vi bestilte rejsen med afgang fra København lørdag kl. 14:15 med ankomst i Oslo søndag 9:15. Vi sejlede med skibet Pearl Seaways, som lægger til kaj ved Dampfærgevej 30 i København. Man kan på forhånd bestille parkering ved færgelejet, hvilket er nemt og bekvemt.

Boardingen åbner 2 timer før afgang og lukker 15 min. før afgang.

Vi ville gerne opleve den smukke indsejling til Oslo, så derfor betalte vi lidt ekstra for at få en udvendig kahyt. Det kan anbefales, da de andre kahytter kan virke klaustrofobiske, hvis I spørger mig. Man sover i øvrigt i køjesenge, hvilket var meget hyggeligt og børnene elskede det.

Søndag var der afgang fra Oslo igen kl. 14:15, hvilket gav os ca. 5 timer til at opleve Oslo på egen hånd. På DFDS hjemmeside reklamerer de med, at man har 7 timer i Oslo, men det holder nu ikke helt.