Pearl Seaways

Man skal være klar over, at det er dyrt at opholde sig ombord på Pearl Seaways. Stort set alt sælges til overpriser, og det er nu godt at vide på forhånd, da man ellers kan blive noget overrasket over de høje priser.

Om bord på færgen finder du:

Oslobåden Spa & Wellness: I spaafdelingen Bubble Zone er der en pool med børnebassin, og de voksne kan ligeledes slappe af i wellness-området, der byder på sauna og jaccuzi. Der kan tilkøbes forskellige behandlinger. Det koster ca. 50 kroner for voksne og 25 kroner for børn at benytte poolområderne, og håndklæder er inkluderet i prisen.

Sea Shoppen: Her kan du købe diverse tax-free produkter

DFDS Oslofærgen Biograf: Der findes en lille biografsal ombord, hvor der dagligt spilles film. Dette benyttede vi os dog ikke af.

Spillemaskiner: Der findes et lille udvalg af spillemaskiner og bamseautomater.

Aftenlivet på Pearl Seaways: Der findes barer og diskoteker på færgen, hvor du kan nyde øl, vin og coctails. Her kan du også opleve livemusik. Det var også her, at vi oplevede en udemærket børneunderholdning.

Mad & Restauranter på Oslobåden: Det er dyrt at spise på Oslobåden, så det kan give god mening at medbringe mad hjemmefra. Dette er også tilladt, så ingen “ko på isen” her. På Oslobåden findes en fin restaurant, der serverer klassiske retter fra menukort. Her skal du booke bord på forhånd. Ellers kan du spise på Little Italy, som serverer klassisk italiensk mad. Du kan også finde 7 Seas Buffet, som er for dig, der vil have mulighed for at vælge mellem mange forskellige retter af høj kvalitet. Vi valgte at spise morgenmad på p Oslobåden. Morgenmaden var lækker og det var meget betagende at spise lækkert, mens man kigger ud over havet og nyder indsejlingen.

Morgenmaden indtages mens vi ser indsejlingen til Oslo